Lastna proizvodnja

Naš proizvodni del storitev je specializiran za raznovrstne kovinske storitve, vključno z laserskim razrezom pločevine, upogibanjem pločevine, 3D tiskanjem kovin (additive manufacturing), varjenjem in izdelavo specializiranih kovinskih komponent.

Pri laserskem razrezu pločevine uporabljamo napredno tehnologijo za natančno oblikovanje materialov po meri. Upogibanje pločevine opravljamo s sodobnimi stroji, ki omogočajo natančno oblikovanje pločevine v skladu z zahtevami projekta. S ponosom izvajamo tudi 3D tiskanje kovin (additive manufacturing), kar omogoča inovativne oblikovalske rešitve in izdelavo kompleksnih kovinskih konstrukcij.

Poleg tega se ponašamo z izkušnjami in strokovnostjo na področju varjenja. Naši izkušeni varilci zagotavljajo kakovostno izvedbo varilnih del, kar prispeva k trdnosti in zanesljivosti končnih izdelkov.

S svojo zavezanostjo k kakovosti izdelave se ukvarjamo tudi z izdelavo specializiranih  komponent, vključno z tlačnimi posodami. Izdelujemo jih iz visokokakovostnih nerjavečih materialov ter zagotavljamo, da so vse povezave in spoji na posodah natančno izvedeni pod nadzorom naših inženirjev.